Van Der Hoeven Int. B.V.

Contact met VD
Kwaliteit

Iso 9001 gecertificeerd.

Service

Snelle levering.

Eigen Productie

Maatwerk & specials.

Groothandel

Grote voorraad.

Hijstassen

Voor een hijstas van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs kunt u terecht bij Vanderhoeven Int. B.V.  Hijstassen worden op maat gemaakt indien dat wenst, daarnaast is er ook een standaard assortiment van hijstassen beschikbaar. Maar voor welk hijsmateriaal u ook gaat, u bestelt bij ons altijd producten die voldoen aan de wettelijke kwaliteitseisen. Wij leveren onze producten ook altijd inclusief een certificaat.

Hijstassen nodig? Hijstas is in diverse maten en uitvoeringen verkrijgbaar.

Vanderhoeven Int. B.V. produceert en levert al 25 jaar hef- en hijsmiddelen van hoge kwaliteit, tegen een scherpe prijs. Wij kunnen hiervoor garant staan, omdat wij de productie van het materiaal dat wij verkopen in eigen beheer hebben. Niet alleen produceren wij onze producten in standaardformaten, maar ook op aanvraag van onze klanten. Maatwerk is voor ons geen enkel probleem. Heeft u een hijstas nodig? Deze zijn in verschillende maten en uitvoeringen verkrijgbaar. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

Hijstas 100kg type RM
Hijstas 100kg type BB
Hijstas 100kg type OS

Op onze website kunt u ons volledige aanbod aan hijstassen bekijken en de productspecificaties nalezen, onder het kopje specials.
Snelle levering.

Bestelt u vandaag nog een standaard hijstas bij Vanderhoeven Int. B.V.? Dan wordt deze vandaag nog verzonden. Al onze producten zijn namelijk altijd op voorraad en daardoor is de levertijd zeer kort. Heeft u vragen over een bepaald product? Dan kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers, via het telefoonnummer +31(0)182 35 42 42

Bekijk hier ons aanbod

Ons Aanbod:

Over Ons

Vanderhoeven Int. B.V. staat sinds 1988 zowel binnen Nederland als in Europa bekend als een betrouwbaar en gespecialiseerd productiebedrijf op het gebied van hef-, hijs, sjor- en vastzetmiddelen. Wij zijn zowel fabrikant als handelsonderneming en groothandel. Met zo’n 20 medewerkers zijn wij elke dag bezig voor u.

- Lees meer -

Contact

Kleine Esch  780
2841 MK Moordrecht
Tel: +31[0]182 35 42 42
Email:info@vdhint.com
www.vdhint.com
KVK nr. 24304578
BTW nr. NL8089.47.655.B01
IBAN nr. NL73RABO0375613587
BIC RABONL2U

Route
Archief