Bouw/Industrie
De bouw is de economische sector of bedrijfstak die zich bezighoudt met het produceren van woningen en andere bouwwerken. De kennis die hiervoor nodig is en de wetenschap die zich daarmee bezighoudt heet bouwkunde. De bouw is een conjunctuurgevoelige en weersgevoelige sector. Als de economie begint te groeien wordt de vraag naar grotere en nieuwe gebouwen groter; bij economische krimp vindt het tegenovergestelde plaats.
Een groot aantal bedrijven in de bouw behoort tot het midden- en kleinbedrijf en er zijn erg veel ‘zeer kleine’ bedrijven. Er bestaat in de bouw slechts een klein aantal grote concerns. Ongeveer vijfhonderd bedrijven maken deel uit van een van de twaalf grootste bouwconcerns.

De industrie is de productie van economische goederen, en het geheel van producerende bedrijven behoudens mijnbouw, bouwnijverheid en nutsbedrijven. De industrie is opgedeeld in verschillende industrietakken of branches, die ieder een specifiek gedeelte van de economische productie leveren, zoals bijvoorbeeld de kledingindustrie.

Industrie in deze betekenis is in vele landen de sleutelsector van de economie. De industrie is qua omzet verantwoordelijk voor ongeveer een derde deel van de wereldeconomie.

Bouw & Industrie, een bedrijfstak waaraan Vanderhoeven Int. B.V., naast de vele standaard producten, ook op grote schaal maatwerkproducten levert.

Over Ons

Vanderhoeven Int. B.V. staat sinds 1988 zowel binnen Nederland als in Europa bekend als een betrouwbaar en gespecialiseerd productiebedrijf op het gebied van hef-, hijs, sjor- en vastzetmiddelen. Wij zijn zowel fabrikant als handelsonderneming en groothandel. Met zo’n 20 medewerkers zijn wij elke dag bezig voor u.

- Lees meer -

Contact

Kleine Esch  780
2841 MK Moordrecht
Tel: +31[0]182 35 42 42
Email:info@vdhint.com
www.vdhint.com
KVK nr. 24304578
BTW nr. NL8089.47.655.B01
IBAN nr. NL73RABO0375613587
BIC RABONL2U

Route
Archief