Kraanbedrijven

Een kraan is een meestal metalen toren, uitgevoerd met kabels en katrollen. Een kraan wordt gebruikt om artikelen omhoog te hijsen, te laten zakken of om zaken te verplaatsen. Toepassing vooral in de bouw- en sloopsector, maar ook in de transportsector voor los- en laadklussen. Dikwijls zijn kranen tijdelijke constructies, hetzij aan de grond bevestigd, hetzij op een verrijdbare constructie, zoals op een vrachtauto.

De grootste kranen zijn te vinden op kraanschepen, waarbij de grootste zijn geplaatst op het kraanschip Thialf, dat twee kranen heeft van 7100 ton elk.

Kranen kunnen als volgt ingedeeld worden:

Hijskranen, torenkranen, telescoopkranen, autolaadkranen, verrijdbare autolaadkranen, bovenloopkranen, mastkranen, werkplaatskranen, havenkranen en bokkranen.

Vanderhoeven Int. B.V. heeft in haar logo de tekst ”Als vast zeker moet zijn! ”, dit is zeker van toepassing bij het verticale transport van ladingen, in welke vorm dan ook.

Het watermerk van Vanderhoeven Int. B.T. is niet voor niets een Wereldbol, opgehangen in een hijsstrop, ” Geen last is ons te zwaar ”.

 

Over Ons

Vanderhoeven Int. B.V. staat sinds 1988 zowel binnen Nederland als in Europa bekend als een betrouwbaar en gespecialiseerd productiebedrijf op het gebied van hef-, hijs, sjor- en vastzetmiddelen. Wij zijn zowel fabrikant als handelsonderneming en groothandel. Met zo’n 20 medewerkers zijn wij elke dag bezig voor u.

- Lees meer -

Contact

Kleine Esch  780
2841 MK Moordrecht
Tel: +31[0]182 35 42 42
Email:info@vdhint.com
www.vdhint.com
KVK nr. 24304578
BTW nr. NL8089.47.655.B01
IBAN nr. NL73RABO0375613587
BIC RABONL2U

Route
Archief