Maritiem/Visserij
Nederland Maritiem Land verbindt twaalf maritieme sectoren: havens, offshore, maritieme toeleveranciers, scheepsbouw, zeevaart, waterbouw, maritieme dienstverlening en kennisinstituten, binnenvaart, Koninklijke Marine, watersportindustrie en visserij

High Tech, Hands On: de Nederlandse maritieme sector is al eeuwenlang een topsector. Klantgericht en compleet. Inlevend, uitdagend en wereldwijd aanwezig. Midden in de maatschappij en open voor samenwerking. Ons nationale visitekaartje als het gaat om innovatie, durf en ondernemingszin. Wereldwijd toonaangevend in oplossingen die anderen niet zien of niet aandurven. Maatwerk in kwaliteit gebaseerd op vakmanschap, ervaring en innovatie. En op ons woord, Afspraak is afspraak.

Maatwerk in kwaliteit en afspraak is afspraak, dat staat bij Vanderhoeven Int. B.V. hoog in het vaandel. Onze producten worden wereldwijd toegepast, in Nederland, Europa tot ver over de Wereld.  Maritiem & Visserij, of het nu gaat om Polyester, Kettingmaterialen, Staalkabels of Touwwerk, de producten van Vanderhoeven Int. B.V. ”All over te World”.

Over Ons

Vanderhoeven Int. B.V. staat sinds 1988 zowel binnen Nederland als in Europa bekend als een betrouwbaar en gespecialiseerd productiebedrijf op het gebied van hef-, hijs, sjor- en vastzetmiddelen. Wij zijn zowel fabrikant als handelsonderneming en groothandel. Met zo’n 20 medewerkers zijn wij elke dag bezig voor u.

- Lees meer -

Contact

Kleine Esch  780
2841 MK Moordrecht
Tel: +31[0]182 35 42 42
Email:info@vdhint.com
www.vdhint.com
KVK nr. 24304578
BTW nr. NL8089.47.655.B01
IBAN nr. NL73RABO0375613587
BIC RABONL2U

Route
Archief